بيماريهاي خون

بیماری های خون

1-آنمی(کم خونی) ،

2-بیماری تالاسمی ،

3-لوسمی ،

4-لنفوم

5-هوچکین

—————————————————————————————————————————————————————————————————————- —————————————————————————————————————————————————————————————————————-

درمان آنمی (کم خونی)

1-استفاده از میوه جات تازه و سبزیجات تازه و نوشیدن روزانه شربت عسل (حدود 100 گرم) همراه با لیموترش تازه ویخ

2-استفاده از شیربادام روزانه سه لیوان برای تنظیم سیستم عصبی و داشتن آرامش خاطر

3-کاهو + خیاربوته ای + سیب درختی + پودرمغزبادام خام + عسل یک قاشق + لیموترش تازه

4-شربت شیره انگور (3 تا 4 قاشق غذاخوری شیره انگورخالص را دریک لیوان آب خنک مخلوط کنید و میل کنید).

5-عرق آویشن + عرق زنیان + عرق زیره باهم مخلوت کرده و نصف استکان بعداز هروعده غذا میل کنید تا کم خونی شما برطرف شود.

6-لبو + کدوحلوایی + هویج همه بصورت پخته + روغن زیتون +لیموترش تازه

7-نوشیدن روزانه 2 لیوان آب سیب طبیعی و عسل و 2 لیوان آب هویج و عسل

8-کلم قرمز را رنده کرده با کاهو و روغن زیتون ولیموترش تازه بصورت سالاد میل کنید.

9-سبوس برنج ویا غلات را پودر کرده ودر ازای هرنفر یک قاشق مرباخوری درغذاها اعم از کته برنج و انواع خورشت ها بریزید.

10-هفته ای دو بار هربار یک ونیم کیلو استخوان راسته گوسفند را با پیاز ونمک و زردچوبه در دیک زودپز روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا استخوان کاملا نرم شود. پس از کوبیدن استخوان عصاره آنرا بگیرید و تفاله را دور بریزید واز این آب مقوی و خونساز که حاوی مقدار زیادی آهن و کلسیم و تمامی مواد معدنی لازم می باشد به تنهایی یا در غذاهای دیگر ریخته مصرف شود.

11-هفته ای یک بار یک عدد مغز گوسفند را با نمک وپیاز و زردچوبه طبخ کنید و همراه با روغن زیتون و آب لیموی ترش تازه میل کنید.

12-فعالیت های فیزیکی و ورزش سبک انجام دهید.

13- استفاده نکردن از غذاهای ممنوعه

طرز تهيه شير بادام

50گرم مغز بادام شيرين و خام را با يك ليوان آب مخلوط كنيد و روي اجاق قرار دهيد . به محض جوش آمدن،شعله را خاموش كنید و صبر كنيد تا كاملا خنك شود. پس از آن پوست بادام را جدا كنيد و با آب خنك بشویيد . مغزهاي آماده شده را با 3 قاشق غذا خوری عسل و 3تا 4 ليوان آب سرد مخلوط كنيد و به مدت 5 دقيقه در مخلوط كن مخلوط كنيد .

غذاهای ممنوعه

چای، قند و شكر، هر چيزی كه با قند و شكر تهيه می شود، شيرينیجات قنادی، سرخ كردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فريز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشيجات، سركه، نمك زياد، ماست و لبنيـات، مرغ و تخـم مرغ ماشيـنی، غذاهـای چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه ,  آش رشته، گوشت زياد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادويهجـات زياد، ماكـارونی و لازانيا، كليه غذاهای ساندويچی، دوغ و نوشابه، آب يخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شكــلات، پفك، چیپس , آدامـس، بيســـكوئيت و…)، قــهوه، نسكــافه، غــذای پخته شده با مايــكروفــر، خوردن مايعات همراه غذا، تند و سريع غذا خوردن.

خوراکی هایی که خون ساز هستند :

انجیر, بادام درختی , موز , انار , آبلیمو , سیب درختی , گلابی , سنجد , ذرت بو داده , فندق , انگور , زردآلو , پسته , توت فرنگی , توت شیرین , خرما , آلو , خربزه , ذالزالک , آب هویج همرا با آب اسفناج , آب هویج صبح ناشتا , شیرموز , اسفناج ,جعفری , لوبیا , شاهی , عدس , کلم برگ , کلم قمری , نخود سبز , لوبیا سبز , گندم , کاهو , باقلا , زردک , چغندر خام , برگ چغندر , شربت یونجه , عسل , دارچین , جوشانده کاکل ذرت , قارچ , جوانه گندم , کباب , جگر , شیرگاو , گوشت جوجه مرغ , گوشت جوجه کبوتر , تخم مرغ آب پز با تخم شاهتره

تهیه و تدوین: دکتر عارف قنبرزاده ،                                                                                                                                                                                                                                                                               فارغ التحصیل از دانشگاه برلین آلمان  

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

درمان تالاسمی

1-داروی صبحگاهی :

3 قاشق غذاخوری خاکشیرشسته وتمیز شده را با یک قاشق مرباخوری اسفرزه ویک قاشق چای خوری پودرسماق مخلوط کرده و صبح ناشتا میل شود وتا 2 ساعت چیزی نخورید.

2-داروی میان وعده ای :

بارهنگ و قودومه شیرازی از هرکدام یک قاشق مربا خوری در یک لیوان عرق بادرنجبویه بصورت شربت شیرین کرده ومیل کنید.

3-داروی قبل ازنهار و شام :

تخم شربتی + اسفرزه + تخم خرفه از هرکدام یک قاشق مربا خوری دریک لیوان عرق بیدمشک بصورت شربت شیرین کرده میل کنید.

4-داروی مسهل عام دو ساعت بعداز نهار :

یک قاشق غذاخوری را در یک ونیم لیوان آب 5 دقیقه جوشانده , سپس صاف کرده وشیرین کرده و یک لیوان 2ساعت بعدازنهار میل شود تا روزانه حداقل 3 بار اجابت مزاج ایجاد شود.

5-داروی جوشانده تالاسمی (داروی اختصاصی دکتر قنبرزاده)

یک قاشق غذاخوری را در یک ونیم لیوان آب 5 دقیقه جوشانده , سپس صاف کرده و روزانه یک ونیم ساعت بعدازهرغذا یک لیوان میل شود.

6-انجیر و آلوی بخارا

5 عدد انجیر را با 10 عدد آلوی بخارا هرشب دریک کاسه آب بریزید روزبعد بین صبحانه تا نهار میل کنید.

7-پودر سبوس برنج

سبوس تازه برنج را پودر کرده و درهر غذا یک قاشق مربا خوری اضافه کنید.

8-آب میواهای طبیعی

آب سیب + آب انگور + آب انبه یا آب آناناس یا آب انار روزانه 3 لیوان ویا 6 استکان میل شود.

نوشیدن روزانه 2 لیوان نکتار سیب طبیعی با یک قاشق عسل طبیعی و یک تکه یخ با هرلیوان

نوشیدن روزانه 2 لیوان آب هویج تازه با عسل و یخ

9-کاهو سه برگ بزرگ + خیاربوته ای کامل یک عدد داخل سالاد خرد کنید + سیب درختی با پوست و دانه یک عدد داخل سالاد خرد کنید + 15 عدد مغزبادام خام درختی پوست کنده را داخل سالاد رنده کنید + هویج فرنگی متوسط یک عدد داخل سالاد رنده کنید + پودر سبوس برنج یک قاشق مرباخوری + (جوانه گندم برای تالاسمی مایور) و (جوانه بذر یونجه یا شبدربرای تالاسمی مینور) 5 تا 7 قاشق غذاخوری+ عسل یونجه 2 قاشق غذاخوری + لیموترش تازه یک عدد + روغن زیتون بکر 3-5 قاشق سوپ خوری ( تمام مواد را خرد و مغزبادام را رنده کنید. جوانه گندم را به سایر مواد اضافه کرده وخوب بهم بزنید و قبل از غذا میل کنید)

10 – هویج + لبو + کدو حلوایی یا کدو تنبل پخته وبا یک عدد لیموترش تازه و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر مخلوط کرده میل شود.

11-رژیم غذایی تالاسمی را مورد استفاده قرار دهید.

12-رژیم غذایی آنمی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

13-پرهیز از غذاهای ممنوع و مضر

14-نوشیدن یک لیوان آب خنک نیم ساعت قبل ازغذا و دو و نیم ساعت قبل ازغذا

15-رعایت آداب غذا خوردن , جویدن غذا به تعداد 50 تا 60 بار , دست کشیدن ازغذا دو لقمه قبل از سیرشدن , نرمش و ورزش مناسب

16-پرهیز از افکار منفی , استرس و حرص خوردن

غذاهای ممنوعه و مضر

چای، قند و شكر، هر چيزی كه با قند و شكر تهيه مي شود، شيرينیجات قنادی، سرخ كردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فريز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشيجات، سركه، نمك زياد، ماست و لبنيـات، مرغ و تخـم مرغ ماشينی، غذاهـاي چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه , برنج سفید , مشروبات الکلی , سیرابی ,  آش رشته، گوشت زياد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادويهجـات زياد، ماكـارونی و لازانيا، كليه غذاهای ساندويچی، دوغ و نوشابه، آب يخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شكــلات، پفك، چیپس , آدامـس، بيسكوئيت و…)، قــهوه، نسكافه، غذای پخته شده با مايكروفر، خوردن مايعات همراه غذا، تند و سريع غذا خوردن. هوای آلوده و کثیف , دخانیات

تهیه و تنظیم : دکتر عارف قنبرزاده                                                                                                                                                                                                                                                                                   فارغ التحصیل از دانشگاه برلین آلمان

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

رژیم غذایی تالاسمی

صبحانه:

  • نان جو  و فندق و گردو با چای كمرنگ و سالاد كاهو و گوجه‌فرنگی با آب غوره و يا آب­ليمو.
  • نخود كه از شب قبل روی شعله ملايم پخته شده باشد همراه با جوانه ماش و نان جو و كاهو و برگ لطيف كرفس و يا سالاد خيار و گوجه‌فرنگی و پياز.
  • پاچه گوسفند كه چربی آن را گرفته باشيد با شربت رب انار و سالاد خيار و گوجه و پياز و کاهو.
  • اسفناج پخته با قارچ آب پز، نان سنگك و سالاد خيار و گوجه و پياز و كاهو.
  • كنگر چرخ شده با نان سنگك و سالاد خيار و گوجه و پياز و کاهو.
  • مرباجات خانگی همراه با تمام موارد فوق در صورت نداشتن بیماری قند خون بلامانع است.

ناهار و شام:

  • آش جو

مقداری جو و نخود روی شعله ملايم بانمک و كمی پياز پخته شود. هنگام مصرف كمی روغن زيتون با چاشنی آبغوره يا آبلیمو همراه كرده ميل كنيد.

  • سوپ گشنيز

سبزی گشنيز، اسفناج يا برگ چغندر با عدس و کمی برنج با ماهيچه گوسفند يا مرغ بدون چربی با آلوی بخارا يا آلوچه با چاشنی آبغوره.

  • آش جو با جگر سفيد

مقداری جو همراه با نخود و لوبيای سبز و كمی جگر سفيد روی شعله ملايم بانمک و پياز پخته شود. هنگام مصرف كمي روغن زيتون با چاشنی آبغوره يا آب‌لیمو همراه کرده ميل شود.

  • خوراك کلم سنگ

كلم سنگ(قمری) سه برابر اجزاء دیگر، كلم گل، كرفس، لوبيای سبز، شلغم، ريواس، كنگر، گوجه‌فرنگی، كمی گوشت گوسفند يا مرغ بدون چربی روی شعله ملايم بانمک و پياز و زردچوبه پخته شود. از موارد فوق هر كدام كه در دسترس می‌بود استفاده کنید.

  • نخود آب

مقداری نخود با آب و نمك روی شعله ملايم خوب پخته شود. هنگام مصرف كمی روغن زيتون با چاشنی آبلیمو همراه كرده ميل كنيد.

  • كدو

مقداری كدو که با گوجه و گشنیز و جعفری روی شعله ملایم پخته‌شده همراه با ساقه لطیف کرفس میل شود.

  • کته گشنیز

برنج که با مقدار زیادی گشنیز کته پخته شده باشد. همراه با سالاد کاهو و خیار و گوجه‌فرنگی تناول گردد.

  • کته شوید

برنج که با مقدار زیادی شوید به صورت کته پخته شود همراه با سالاد کاهو و خیار و گوجه‌فرنگی و کمی گوشت آب پز مرغ یا گوسفند یا ماهی یا میگوی آب پز یا بخار پز میل گردد.

  • قليه ماهي

ماهي با سبزي قليه و تمرهندي، روي شعله ملايم پخته و با نان سنگك يا نان جو تناول گردد.

  • ميگو

ميگو با سبزی جعفري و نعناع و يا هر سبزي دلخواه پخته و با نان سنگك يا جو ميل شود.

  • آش زرشك

سبزی خورشتی به انواع مختلف با گوشت گوسفند و آب زرشك روی شعله ملايم پخته شود.

  • آش شلغم

آش رشته يا شوروا كه با شلغم پخته شده باشد، کنار غذا با كاهو و ساقه لطيف كرفس از خود پذیرایی کنید.

  • آبگوشت بدون چربي

این غذای ایرانی را با نخود و گوشت و ليموي عماني و پیاز طبخ کند. از لوبیا و سیب‌زمینی صرف‌نظر کنید. چربی گوسفند در دیگ نباشد. کنار این غذا سبزی خوردن و پیاز و نان سنگک تناول گردد. هیچ نوع میوه تا 5/1 ساعت پس از صرف غذا مصرف نشود.

نخود و با گوشت گوسفند بدون چربی و لیموی عمانی و گوجه‌فرنگی و کدو و هویج و اگر خواستید در فصل خودش ریواس، کنگر و سبزی کوهی مانند والک، تره کوهی به اجزاء غذا اضافه و پخته شود و نیز می‌توان یک یا چند تا از سبزی‌های کوهی را در کنار غذا به صورت خام تناول نمود.

  • خورشت گزنه

مقداری گزنه تازه را ریزریز کرده گویی سبزه قورمه را آماده می‌کنید نعناع، جعفری و گشنیز و هر نوع سبزی که به دلخواه و سلیقه آشپز باشد. گوشت گوسفند بدون چربی، حبوب آن نیز به دلخواه و سلیقه شخصی خانم باشد. همراه با آن نان سنگک یا نان محلی باشد که کمتر سبوس آن گرفته شده باشد. شاید بتوانید یکی دو قاشق پودر سبوس برنج تهیه‌کرده و با مقداری کته برنج دم کنید.

  • قارچ و شش گوسفند

مقداری قارچ را آب پز کنید. به همان مقدار شش گوسفند را بانمک و پیاز و زردچوبه بپزید همه را باهم چرخ کنید، مانند بریانی ولی بدون کباب کردن روی آتش با نان سنگک و سبزی خوردن یا سالاد کاهو با چاشنی آب لیمو میل کنید.

  • باقلا

مقداری باقلا را در آب جوش بپزید. اگر با پوست است پوست را جدا کرده و باقلا را با مقدار 2 برابر وزنش شوید خشک چند جوشی بدهید. هنگام طبخ نمک و زردچوبه و پیاز چرخ شده آن را فراموش نکنید. خورشت مذکور را با نان سنگک میل کنید. اگر با برنج می‌خواهید، کته شوید به شرط آنکه مقدار سبزی شوید بسیار زیاد باشد و حداقل یک قاشق غذاخوری پودر سبوس برنج به کته اضافه کرده باشید. کته زیره نیز مطلوب است و از لحاظ مزاجی مانند کته شوید سردی و گرمیش با خورشت باقلا متناسب می‌شود. سالاد کاهو و مقداری سبزی خوردن و امثال آن نیکوست.

  • سیراب و شیردان گوسفندی

چربی سیراب را بگیرید ولی پرزهای آن را دور نریزید. بانمک و پیاز و زردچوبه طبخ کنید. چاشنی آن سرکه، آب‌غوره یا آب لیموی خانگی باشد. شربت رب انار 5/1 ساعت پس از صرف غذا خوب است. با نان سنگک یا نان خانگی همراهیش کنید.

  • دلمه سیراب شیردان

سیراب شیردان را با پرز آن اما بدون چربی نیم پز کنید مواد دلمه همان سبزی‌های معروف دلمه باشد همراه با گوشت چرخ‌کرده گوسفند یا هر گوشتی که به طور طبیعی تغذیه شده مانند کبک، بلدرچین، تیهو، گنجشک، کبوتر، بوقلمون، شترمرغ و امثال آن و مقداری لپه برنج. سیراب شیردان را به اندازه بیشتر از کف دست قطعه‌قطعه نمایید و مواد را در آن گذاشته با نخ طبیعی بدوزید و در دیگ سنگی یا پیرکس طبخ کنید.

  • خوراک سیراب شیردان گوسفند

سیراب شیردان را بدون قطعه کردن با پیاز و نمک و زردچوبه نیم پز کنید و درون آن را با موادی که در غذای قبلی با سیراب شیردان گفته‌شده پر کنید. تفاوت آن چنین است که علاوه بر گوشت چرخ‌کرده تکه گوشت‌های گوسفند جوانی را به اندازه گوشت قورمه به مقدار کافی در آن پر کنید و روزنه‌های سیراب و شیردان و نگاری و هزار لا را با نخ طبیعی بدوزید و روی شعله ملایم در آبی بسیار کم که در آن کمی پیاز و گوجه چرخ‌کرده و مقداری رب گوجه خانگی ریخته‌اید بگذارید و درب قابلمه را که بیشتر باید سنگی باشد و اگر نبود پیرکس و اگر نبود استیل یا لعابی، محکم کرده پس از مدتی جوشیدن روی شعله ملایم چند ساعت دم کنید. این غذا برای بیماران مبتلا به انواع کانسرها بسیار مقوی و خونساز است. اگر قابلمه را مانند زمان قدیم سنگی انتخاب کرده و اطراف آن را با گل رُس ببندید و لای خاکستر زغال مخفی کنید و شب تا صبح به آرامی بپزد بسیار لذیذ و مناسب بیمارانی است که در ابتلا به سرطان دچار کم خونی شده‌اند. مبتلایان به سوءالقنیه و ابتدای شروع سیروز کبد باید همراه با سرکه یا آب لیمو و شربت رب انار میل کنند و در خوردن آن افراط نکنند.

  • پاچه گوسفند

چربی آن را بگیرید و با پیاز و نمک و زردچوبه روی شعله ملایم بپزید و روی آن شربت رب انار و آب لیمو مصرف کرده با نان سنگک یا نان خانگی همراهی کنید.

پرهیزها در بیماری تالاسمی

چیزهایی که مصرف آن اکیداً ممنوع است عبارت‌اند از:

سوسیس و کالباس، نوشابه، چیپس، پفک، انواع ساندویچ‌ها و پیتزا و سرخ کردنی، چربی، سیب‌زمینی، ریحان، بنفش، آب یخ، بستنی، نوشابه، کباب، لوبیا، شیرینی‌ها قنادی، گوشت گوساله و گاو، انواع کمپوت و کنسرو و مواد بسته‌بندی، آب میوه‌های بسته‌بندی، خمیردندان، اسپری‌های حشره کش، مواد آرایشی، ادوکلن‌ها، عطریات، صابون و شامپو و شوینده‌های دیگر مانند مایع ظرف‌شویی و اسیدهایی که برای شستن دست‌شویی به کار می رود، وایتکس و امثال آن، روغن‌های نباتی جامد و مایع، عسل‌های متداول در بازار، شیر و کلیه مشتقات شیر، دل، قلوه و جگر.

مواردی که مصرف آن‌ها در بیماری تالاسمی  ضروری است:

  • همراه با هر وعده غذایی مصرف یک لیوان شربت سرکه شیره انگور ضروری است.
  • هنگام سرماخوردگی به جای استفاده از شیره انگور و مقدار شکر قرمز را در یک لیوان آب جوش حل کرده تناول گردد. شیره انگور موقتاً قطع می‌شود و به محض برطرف شدن سرماخوردگی دوباره در برنامه درمانی قرار خواهد گرفت. البته با این شرط که سرماخوردگی با داروهای گیاهی درمان شود و از مصرف داروهای شیمیایی اکیداً خودداری گردد.
  • روزی 3 لیوان آب انار برای بزرگسالان حداقلی است که تجویز می‌گردد، افزایش آن حتی به افراط چنانچه بیمار به آن تمایل دارد توصیه می‌شود. در صورت عدم امکان دسترسی به آب انار تازه از شربت رقیق‌شده رب انار با آب جوشیده سرد شده استفاده می‌شود.
  • روزانه مصرف یک کیلو انگور تازه در مواقعی توسط پزشک تجویز خواهد شد که کم خونی بیمار را رفع و خود هم غذا هم دارویی موثر در مقابله با سوء مزاج‌های کبدی است.
  • روزانه یک قاشق مرباخوری اسفند در محیط زندگی بیمار دود کنید.
  • پس از انار و انگور که در این سیستم علاج از مهم‌ترین مواد علیه بیماری است مصرف میوه‌هایی مانند گوجه درختی (گوجه سبز)، زغال‌اخته، تمشک، آلوی قطره طلا و مرکبات در اولویت قرار دارند و سایر میوه‌ها  موز و خرما نیز مفید خواهند بود.

 تهیه و تنظیم:   دکتر عارف قنبرزاده                                                                                                                                                                                                                                                                              فارغ التحصیل از دانشگاه برلین آلمان

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

درمان لوسمی

برای بهبودی این بیماری انجام کارهای اساسی زیر ضروری است :

1-تغییر اساسی نوع غذای بیمار است که غذا صرفا گیاهی می شود و به خصوص از آبمیوه جات طبیعی با عسل استفاده کنید.(در این گونه بیماری سلول های بدخیم وجود دارد , این سلول ها از فراورده های حیوانی استفاده می کنند. گیاه خواری جلوی رشد و تکثیر این سلول های بدخیم را میگیرد).

2-اصلاح سیستم گوارش بیمار

3-کلیه های بیمار را فعال می کنیم تا هورمون اریتروپوتین ترشح شود وسلول های مادر در مغزاستخوان را برای ساختن خون و پلاکت , فعال کند.

4-پرهیز از افکار منفی و استرس و حرص خوردن

5-پرهیز از استفاده از غذاهای ممنوعه و مضر

6-بیمار رژیم غذایی زیر را به مدت دو هفته  انجام دهد وبعداز دو هفته آزمایش خون دهد و تفاوت را به چشم ببیند.البته به شرطی که عصبی نشده و استرس و ترس از بیماری نداشته باشید.

-کاهو سه برگ بزرگ + خیاربوته ای کامل یک عدد داخل سالاد خرد کنید + سیب درختی با پوست و دانه یک عدد داخل سالاد خرد کنید + 15 عدد مغزبادام خام درختی پوست کنده را داخل سالاد رنده کنید + هویج فرنگی متوسط یک عدد داخل سالاد رنده کنید + پودر سبوس برنج یک قاشق مرباخوری + جوانه گندم تازه 5 تا 7 قاشق غذاخوری+ عسل یونجه 2 قاشق غذاخوری + لیموترش تازه یک عدد + روغن زیتون بکر 3-5 قاشق سوپ خوری ( تمام مواد را خرد و مغزبادام را رنده کنید. جوانه گندم را به سایر مواد اضافه کرده وخوب بهم بزنید و قبل از غذا میل کنید)

7- روزانه 2 تا 3  لیوان نکتار سیب طبیعی با یک قاشق عسل طبیعی و یک تکه یخ در طول روز میل کنید

8- روزانه 2 تا 3 لیوان آب هویج تازه با عسل و یخ در طول روز میل کنید

توجه : بیمار باید در طول این دوهفته فقط از رژیم بیان شده استفاده کند و هیچ نوع غذای دیگری میل نکند. درصورت استفاده از آب نیم ساعت قبل و دوونیم ساعت بعدازغذا میل شود.

به این بیماران توصیه میشود که در طول مدت درمان بهتر است که به مناطق خوش آب وهوا مسافرت کنند , به خصوص مناطقی که فضای سبزی و مملو از اکسیژن دارد.بیماران سعی کنند که افکار آزادی داشته باشند و در این مدت بهتراست که به نرمش و ورزش و پیاده روی اقدام کنند و نفس عمیق کشیده تا هرچه سریعتر بهبود یابند.

غذاهای ممنوعه و مضر

چای، قند و شكر، هر چيزی كه با قند و شكر تهيه می شود، شيرينیجات قنادی، سرخ كردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فريز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشيجات، سركه، نمك زياد، ماست و لبنيـات، مرغ و تخـم مرغ ماشيـنی، غذاهـای چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه ,  آش رشته، گوشت زياد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادويهجـات زياد، ماكـارونی و لازانيا، كليه غذاهای ساندويچی، دوغ و نوشابه، آب يخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شكــلات، پفك، چیپس ,آدامـس، بيسكوئيت و…)، قــهوه، نسكافه، غذای پخته شده با مايكروفر، خوردن مايعات همراه غذا، تند و سريع غذا خوردن.

تهیه و تنظیم : دکتر عارف قنبرزاده                                                                                                                                                                                                                                                                                   فارغ التحصیل از دانشگاه برلین آلمان

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

   

بیماری لنفوم

علت این بیماری

1-افرادی که طبع سرد دارند بیشتر مبتلا میشوند(طبع ژنتیکی است)

2-افرادی که از غذاهای با طبع سرد به صورت مداوم استفاده می کنند(با غذاهای سرد سیستم ایمنی تضعیف میشود) بیشتر در معرض ابتلای به این بیماری هستند.

3-اشخاصی که تحت فشار عصبی و استرس هستند(فشار عصبی موجب میشود که روزانه 2 لیتر اسید اضافی وارد سیستم گردش خون شود و مغز و سیستم ایمنی را مختل کند) بیشتر مبتلا میشوند.

درمان بیماری لنفوم

1-بیمار از مصرف کلیه غذاهای سرد پرهیز نماید

2-بیمار از داشتن یبوست مزاج جدا پرهیز نماید تا دچار درد وبی قراری نشود

3-بیمار روزانه 4 تا 5 لیوان شربت عسل و زنجبیل و زعفران را در طول روز استفاده نماید

4-بیمار بهتر است همراه غذا از زنجبیل تازه استفاده کنند که بسیار موثر است

5-بیمار از مصرف گوشت قرمز و لبنیات و تخم مرغ و سایر فرآورده های حیوانی خودداری نماید

6-بیماران روزانه چند لیوان دم کرده هل , دارچین , زعفران و زنجبیل بنوشند

7-استفاده از شیرینی جات طبیعی مانند عسل , خرما , توت خشک و مویز وانجیر برای این بیماری بسیار مفید است و انرژی لازم را به بیمار میدهد.

8-بیماران روزانه 2 تا 3 لیوان دم کرده قدومه شیرازی بنوشند(2 قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب جوش ریخته بعداز لعاب دادن با یک قاشق عسل استفاده شود)

9-بیماران روزانه چند قاشق غذاخوری معجون جوانه گندم را مورد استفاده قراردهند. این معجون برای این دسته از بیماران بسیار مفید است و کسالت و بی حالی و بی قراری را برطرف میکند.

10-داشتن آرامش و بینش مثبت کمک بزرگی به بیمار میکند. بهتراست که اینگونه بیماران برای بهبودی هرچه سریعتر به مناطق خوش آب وهواتر بروند و به نرمش و ورزش بپردازند.

معجون جوانه گندم

مواد لازم: مغز بادام خام ،مغز فندق خام، بادام هندی خام، چلغوز خام،پودر نارگیل ، كنجد خام با پوست و مغز، پسته خام از هر كدام 100 گرم ، هل آسیاب شده 25 گرم، دارچین آسیاب شده50 گرم، زنجبیل ساییده 20 گرم ، زعفران 5 گرم ، آرد جوانه گندم 250 گرم ، عسل 1000 گرم و شیره خرما یك لیوان.

طرز تهیه: همه را آسیاب كرده خوب مخلوط كنید سپس عسل و شیره خرما را به مرور اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. معجون بدست آمده را در ظرف دردار ریخته وبه مرور در طول روز3 تا 5 قاشق غذاخوری میل کنید.

این معجون از طبیعت گرمی برخوردار است که با تنظیم سیستم ایمنی و کوچک کردن غدد لنفاوی باعث از بین رفتن بیماری میشود.

غذاهای ممنوعه و مضر

چای، قند و شكر، هر چيزی كه با قند و شكر تهيه می شود، شيرينیجات قنادی، سرخ كردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فريز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشيجات، سركه، نمك زياد، ماست و لبنيـات، مرغ و تخـم مرغ ماشينی، غذاهـای چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه , برنج سفید , مشروبات الکلی , سیرابی ,  آش رشته، گوشت زياد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادويهجـات زياد، ماكـارونی و لازانيا، كليه غذاهای ساندويچی، دوغ و نوشابه، آب يخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شكــلات، پفك، چیپس , آدامـس، بيسكوئيت و…)، قــهوه، نسكافه، غذای پخته شده با مايكروفر، خوردن مايعات همراه غذا، تند و سريع غذا خوردن. هوای آلوده و کثیف , دخانیات

تهیه و تنظیم : دکتر عارف قنبرزاده                                                                                                                                                                                                                                                                                   فارغ التحصیل از دانشگاه برلین آلمان

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

بیماری هوچکین

علت این بیماری

1-افرادی که طبع سرد دارند بیشتر مبتلا میشوند(طبع ژنتیکی است)

2-افرادی که از غذاهای با طبع سرد به صورت مداوم استفاده می کنند(با غذاهای سرد سیستم ایمنی تضعیف میشود) بیشتر در معرض ابتلای به این بیماری هستند.

3-اشخاصی که تحت فشار عصبی و استرس هستند(فشار عصبی موجب میشود که روزانه 2 لیتر اسید اضافی وارد سیستم گردش خون شود و مغز و سیستم ایمنی را مختل کند) بیشتر مبتلا میشوند.

درمان بیماری هوچکین

1-بیمار از مصرف کلیه غذاهای سرد پرهیز نماید

2-بیمار از داشتن یبوست مزاج جدا پرهیز نماید تا دچار درد وبی قراری نشود

3-بیمار روزانه 4 تا 5 لیوان شربت عسل و زنجبیل و زعفران را در طول روز استفاده نماید

4-بیمار بهتر است همراه غذا از زنجبیل تازه استفاده کنند که بسیار موثر است

5-بیمار از مصرف گوشت قرمز و لبنیات و تخم مرغ و سایر فرآورده های حیوانی خودداری نماید

6-بیماران روزانه چند لیوان دم کرده هل , دارچین , زعفران و زنجبیل بنوشند

7-استفاده از شیرینی جات طبیعی مانند عسل , خرما , توت خشک و مویز وانجیر برای این بیماری بسیار مفید است و انرژی لازم را به بیمار میدهد.

8-بیماران روزانه 2 تا 3 لیوان دم کرده قدومه شیرازی بنوشند(2 قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب جوش ریخته بعداز لعاب دادن با یک قاشق عسل استفاده شود)

9-بیماران روزانه چند قاشق غذاخوری معجون جوانه گندم را مورد استفاده قراردهند. این معجون برای این دسته از بیماران بسیار مفید است و کسالت و بی حالی و بی قراری را برطرف میکند.

10-داشتن آرامش و بینش مثبت کمک بزرگی به بیمار میکند. بهتراست که اینگونه بیماران برای بهبودی هرچه سریعتر به مناطق خوش آب وهواتر بروند و به نرمش و ورزش بپردازند.

معجون جوانه گندم

مواد لازم: مغز بادام خام ،مغز فندق خام، بادام هندی خام، چلغوز خام،پودر نارگیل ، كنجد خام با پوست و مغز، پسته خام از هر كدام 100 گرم ، هل آسیاب شده 25 گرم، دارچین آسیاب شده50 گرم، زنجبیل ساییده 20 گرم ، زعفران 5 گرم ، آرد جوانه گندم 250 گرم ، عسل 1000 گرم و شیره خرما یك لیوان.

طرز تهیه: همه را آسیاب كرده خوب مخلوط كنید سپس عسل و شیره خرما را به مرور اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. معجون بدست آمده را در ظرف دردار ریخته وبه مرور در طول روز3 تا 5 قاشق غذاخوری میل کنید.

این معجون از طبیعت گرمی برخوردار است که با تنظیم سیستم ایمنی و کوچک کردن غدد لنفاوی باعث از بین رفتن بیماری میشود.

غذاهای ممنوعه

چای، قند و شكر، هر چيزی كه با قند و شكر تهيه می شود، شيرينیجات قنادی، سرخ كردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فريز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشيجات، سركه، نمك زياد، ماست و لبنيـات، مرغ و تخـم مرغ ماشينی، غذاهـاي چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه , برنج سفید , مشروبات الکلی , سیرابی ,  آش رشته، گوشت زياد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادويهجـات زياد، ماكـارونی و لازانيا، كليه غذاهای ساندويچی، دوغ و نوشابه، آب يخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شكــلات، پفك، چیپس , آدامـس، بيسكوئيت و…)، قــهوه، نسكافه، غذای پخته شده با مايكروفر، خوردن مايعات همراه غذا، تند و سريع غذا خوردن.هوای آلوده و کثیف , دخانیات

 تهیه و تنظیم : دکتر عارف قنبرزاده                                                                                                                                                                                                                                                                                فارغ التحصیل از دانشگاه برلین آلمان                                                    

                                                                            

                                                                                               

 

یک دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید

  1. تغذیه همانند دارو در بدن عمل می کند . بسیاری از بیماری های عصر حاضر مانند دیابت ، گرفتگی عروق قلبی و مغزی و سرطان ها و بیماری های خود ایمنی بطور عمده ناشی از وضعیت تغذیه جوامع کنونی است . محصولات فراوری شده مانند انواع روغن ها و قند و شکر عامل اصلی بسیاری از بیماری ها و قاتل خاموش انسان هاست .
    در وب سایت تغذیه و سلامت nutritionandhealth.ir اطلاعات فراوانی به صورت متن و فیلم و عکس و دانلود کتاب در زمینه درمان بیماری های مختلف با روش تغذیه در اختیار شما قرار می گیرد .روش درمان بیماری ها با تغذیه ، ساده تر و موثرتر از روش درمان با داروهای شیمیایی و گیاهی است .
    ووووووووو

دیدگاه خود را به ما بگویید.