بیماریهای خون

بیماری های خون

۱-آنمی(کم خونی) ،

۲-بیماری تالاسمی ،

۳-لوسمی ،

۴-لنفوم

۵-هوچکین

—————————————————————————————————————————————————————————————————————- —————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 آنمی (کم خونی)

۱-استفاده از میوه جات تازه و سبزیجات تازه و نوشیدن روزانه شربت عسل (حدود ۱۰۰ گرم) همراه با لیموترش تازه ویخ

۲-استفاده از شیربادام روزانه سه لیوان برای تنظیم سیستم عصبی و داشتن آرامش خاطر

۳-کاهو + خیاربوته ای + سیب درختی + پودرمغزبادام خام + عسل یک قاشق + لیموترش تازه

۴-شربت شیره انگور (۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شیره انگورخالص را دریک لیوان آب خنک مخلوط کنید و میل کنید).

۵-عرق آویشن + عرق زنیان + عرق زیره باهم مخلوت کرده و نصف استکان بعداز هروعده غذا میل کنید تا کم خونی شما برطرف شود.

۶-لبو + کدوحلوایی + هویج همه بصورت پخته + روغن زیتون +لیموترش تازه

۷-نوشیدن روزانه ۲ لیوان آب سیب طبیعی و عسل و ۲ لیوان آب هویج و عسل

۸-کلم قرمز را رنده کرده با کاهو و روغن زیتون ولیموترش تازه بصورت سالاد میل کنید.

۹-سبوس برنج ویا غلات را پودر کرده ودر ازای هرنفر یک قاشق مرباخوری درغذاها اعم از کته برنج و انواع خورشت ها بریزید.

۱۰-هفته ای دو بار هربار یک ونیم کیلو استخوان راسته گوسفند را با پیاز ونمک و زردچوبه در دیک زودپز روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا استخوان کاملا نرم شود. پس از کوبیدن استخوان عصاره آنرا بگیرید و تفاله را دور بریزید واز این آب مقوی و خونساز که حاوی مقدار زیادی آهن و کلسیم و تمامی مواد معدنی لازم می باشد به تنهایی یا در غذاهای دیگر ریخته مصرف شود.

۱۱-هفته ای یک بار یک عدد مغز گوسفند را با نمک وپیاز و زردچوبه طبخ کنید و همراه با روغن زیتون و آب لیموی ترش تازه میل کنید.

۱۲-فعالیت های فیزیکی و ورزش سبک انجام دهید.

۱۳- استفاده نکردن از غذاهای ممنوعه

طرز تهیه شیر بادام

۵۰گرم مغز بادام شیرین و خام را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید . به محض جوش آمدن،شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. پس از آن پوست بادام را جدا کنید و با آب خنک بشویید . مغزهای آماده شده را با ۳ قاشق غذا خوری عسل و ۳تا ۴ لیوان آب سرد مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه در مخلوط کن مخلوط کنید .

غذاهای ممنوعه

چای، قند و شکر، هر چیزی که با قند و شکر تهیه می شود، شیرینیجات قنادی، سرخ کردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فریز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشیجات، سرکه، نمک زیاد، ماست و لبنیـات، مرغ و تخـم مرغ ماشیـنی، غذاهـای چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه ,  آش رشته، گوشت زیاد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادویهجـات زیاد، ماکـارونی و لازانیا، کلیه غذاهای ساندویچی، دوغ و نوشابه، آب یخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شکــلات، پفک، چیپس , آدامـس، بیســـکوئیت و…)، قــهوه، نسکــافه، غــذای پخته شده با مایــکروفــر، خوردن مایعات همراه غذا، تند و سریع غذا خوردن.

خوراکی هایی که خون ساز هستند :

انجیر, بادام درختی , موز , انار , آبلیمو , سیب درختی , گلابی , سنجد , ذرت بو داده , فندق , انگور , زردآلو , پسته , توت فرنگی , توت شیرین , خرما , آلو , خربزه , ذالزالک , آب هویج همرا با آب اسفناج , آب هویج صبح ناشتا , شیرموز , اسفناج ,جعفری , لوبیا , شاهی , عدس , کلم برگ , کلم قمری , نخود سبز , لوبیا سبز , گندم , کاهو , باقلا , زردک , چغندر خام , برگ چغندر , شربت یونجه , عسل , دارچین , جوشانده کاکل ذرت , قارچ , جوانه گندم , کباب , جگر , شیرگاو , گوشت جوجه مرغ , گوشت جوجه کبوتر , تخم مرغ آب پز با تخم شاهتره

تهیه و تدوین: دکتر عارف قنبرزاده ،                                                                                                                                                                                                                                                                               فارغ التحصیل از دانشگاه برلین آلمان  

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 لوسمی

برای بهبودی این بیماری انجام کارهای اساسی زیر ضروری است :

۱-تغییر اساسی نوع غذای بیمار است که غذا صرفا گیاهی می شود و به خصوص از آبمیوه جات طبیعی با عسل استفاده کنید.(در این گونه بیماری سلول های بدخیم وجود دارد , این سلول ها از فراورده های حیوانی استفاده می کنند. گیاه خواری جلوی رشد و تکثیر این سلول های بدخیم را میگیرد).

۲-اصلاح سیستم گوارش بیمار

۳-کلیه های بیمار را فعال می کنیم تا هورمون اریتروپوتین ترشح شود وسلول های مادر در مغزاستخوان را برای ساختن خون و پلاکت , فعال کند.

۴-پرهیز از افکار منفی و استرس و حرص خوردن

۵-پرهیز از استفاده از غذاهای ممنوعه و مضر

۶-بیمار رژیم غذایی زیر را به مدت دو هفته  انجام دهد وبعداز دو هفته آزمایش خون دهد و تفاوت را به چشم ببیند.البته به شرطی که عصبی نشده و استرس و ترس از بیماری نداشته باشید.

-کاهو سه برگ بزرگ + خیاربوته ای کامل یک عدد داخل سالاد خرد کنید + سیب درختی با پوست و دانه یک عدد داخل سالاد خرد کنید + ۱۵ عدد مغزبادام خام درختی پوست کنده را داخل سالاد رنده کنید + هویج فرنگی متوسط یک عدد داخل سالاد رنده کنید + پودر سبوس برنج یک قاشق مرباخوری + جوانه گندم تازه ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری+ عسل یونجه ۲ قاشق غذاخوری + لیموترش تازه یک عدد + روغن زیتون بکر ۳-۵ قاشق سوپ خوری ( تمام مواد را خرد و مغزبادام را رنده کنید. جوانه گندم را به سایر مواد اضافه کرده وخوب بهم بزنید و قبل از غذا میل کنید)

۷- روزانه ۲ تا ۳  لیوان نکتار سیب طبیعی با یک قاشق عسل طبیعی و یک تکه یخ در طول روز میل کنید

۸- روزانه ۲ تا ۳ لیوان آب هویج تازه با عسل و یخ در طول روز میل کنید

توجه : بیمار باید در طول این دوهفته فقط از رژیم بیان شده استفاده کند و هیچ نوع غذای دیگری میل نکند. درصورت استفاده از آب نیم ساعت قبل و دوونیم ساعت بعدازغذا میل شود.

به این بیماران توصیه میشود که در طول مدت درمان بهتر است که به مناطق خوش آب وهوا مسافرت کنند , به خصوص مناطقی که فضای سبزی و مملو از اکسیژن دارد.بیماران سعی کنند که افکار آزادی داشته باشند و در این مدت بهتراست که به نرمش و ورزش و پیاده روی اقدام کنند و نفس عمیق کشیده تا هرچه سریعتر بهبود یابند.

غذاهای ممنوعه و مضر

چای، قند و شکر، هر چیزی که با قند و شکر تهیه می شود، شیرینیجات قنادی، سرخ کردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فریز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشیجات، سرکه، نمک زیاد، ماست و لبنیـات، مرغ و تخـم مرغ ماشیـنی، غذاهـای چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه ,  آش رشته، گوشت زیاد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادویهجـات زیاد، ماکـارونی و لازانیا، کلیه غذاهای ساندویچی، دوغ و نوشابه، آب یخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شکــلات، پفک، چیپس ,آدامـس، بیسکوئیت و…)، قــهوه، نسکافه، غذای پخته شده با مایکروفر، خوردن مایعات همراه غذا، تند و سریع غذا خوردن.

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

   

بیماری لنفوم

علت این بیماری

۱-افرادی که طبع سرد دارند بیشتر مبتلا میشوند(طبع ژنتیکی است)

۲-افرادی که از غذاهای با طبع سرد به صورت مداوم استفاده می کنند(با غذاهای سرد سیستم ایمنی تضعیف میشود) بیشتر در معرض ابتلای به این بیماری هستند.

۳-اشخاصی که تحت فشار عصبی و استرس هستند(فشار عصبی موجب میشود که روزانه ۲ لیتر اسید اضافی وارد سیستم گردش خون شود و مغز و سیستم ایمنی را مختل کند) بیشتر مبتلا میشوند.

 

۱-بیمار از مصرف کلیه غذاهای سرد پرهیز نماید

۲-بیمار از داشتن یبوست مزاج جدا پرهیز نماید تا دچار درد وبی قراری نشود

۳-بیمار روزانه ۴ تا ۵ لیوان شربت عسل و زنجبیل و زعفران را در طول روز استفاده نماید

۴-بیمار بهتر است همراه غذا از زنجبیل تازه استفاده کنند که بسیار موثر است

۵-بیمار از مصرف گوشت قرمز و لبنیات و تخم مرغ و سایر فرآورده های حیوانی خودداری نماید

۶-بیماران روزانه چند لیوان دم کرده هل , دارچین , زعفران و زنجبیل بنوشند

۷-استفاده از شیرینی جات طبیعی مانند عسل , خرما , توت خشک و مویز وانجیر برای این بیماری بسیار مفید است و انرژی لازم را به بیمار میدهد.

۸-بیماران روزانه ۲ تا ۳ لیوان دم کرده قدومه شیرازی بنوشند(۲ قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب جوش ریخته بعداز لعاب دادن با یک قاشق عسل استفاده شود)

۹-بیماران روزانه چند قاشق غذاخوری معجون جوانه گندم را مورد استفاده قراردهند. این معجون برای این دسته از بیماران بسیار مفید است و کسالت و بی حالی و بی قراری را برطرف میکند.

۱۰-داشتن آرامش و بینش مثبت کمک بزرگی به بیمار میکند. بهتراست که اینگونه بیماران برای بهبودی هرچه سریعتر به مناطق خوش آب وهواتر بروند و به نرمش و ورزش بپردازند.

معجون جوانه گندم

مواد لازم: مغز بادام خام ،مغز فندق خام، بادام هندی خام، چلغوز خام،پودر نارگیل ، کنجد خام با پوست و مغز، پسته خام از هر کدام ۱۰۰ گرم ، هل آسیاب شده ۲۵ گرم، دارچین آسیاب شده۵۰ گرم، زنجبیل ساییده ۲۰ گرم ، زعفران ۵ گرم ، آرد جوانه گندم ۲۵۰ گرم ، عسل ۱۰۰۰ گرم و شیره خرما یک لیوان.

طرز تهیه: همه را آسیاب کرده خوب مخلوط کنید سپس عسل و شیره خرما را به مرور اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. معجون بدست آمده را در ظرف دردار ریخته وبه مرور در طول روز۳ تا ۵ قاشق غذاخوری میل کنید.

این معجون از طبیعت گرمی برخوردار است که با تنظیم سیستم ایمنی و کوچک کردن غدد لنفاوی باعث از بین رفتن بیماری میشود.

غذاهای ممنوعه و مضر

چای، قند و شکر، هر چیزی که با قند و شکر تهیه می شود، شیرینیجات قنادی، سرخ کردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فریز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشیجات، سرکه، نمک زیاد، ماست و لبنیـات، مرغ و تخـم مرغ ماشینی، غذاهـای چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه , برنج سفید , مشروبات الکلی , سیرابی ,  آش رشته، گوشت زیاد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادویهجـات زیاد، ماکـارونی و لازانیا، کلیه غذاهای ساندویچی، دوغ و نوشابه، آب یخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شکــلات، پفک، چیپس , آدامـس، بیسکوئیت و…)، قــهوه، نسکافه، غذای پخته شده با مایکروفر، خوردن مایعات همراه غذا، تند و سریع غذا خوردن. هوای آلوده و کثیف , دخانیات

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

بیماری هوچکین

علت این بیماری

۱-افرادی که طبع سرد دارند بیشتر مبتلا میشوند(طبع ژنتیکی است)

۲-افرادی که از غذاهای با طبع سرد به صورت مداوم استفاده می کنند(با غذاهای سرد سیستم ایمنی تضعیف میشود) بیشتر در معرض ابتلای به این بیماری هستند.

۳-اشخاصی که تحت فشار عصبی و استرس هستند(فشار عصبی موجب میشود که روزانه ۲ لیتر اسید اضافی وارد سیستم گردش خون شود و مغز و سیستم ایمنی را مختل کند) بیشتر مبتلا میشوند.

 

۱-بیمار از مصرف کلیه غذاهای سرد پرهیز نماید

۲-بیمار از داشتن یبوست مزاج جدا پرهیز نماید تا دچار درد وبی قراری نشود

۳-بیمار روزانه ۴ تا ۵ لیوان شربت عسل و زنجبیل و زعفران را در طول روز استفاده نماید

۴-بیمار بهتر است همراه غذا از زنجبیل تازه استفاده کنند که بسیار موثر است

۵-بیمار از مصرف گوشت قرمز و لبنیات و تخم مرغ و سایر فرآورده های حیوانی خودداری نماید

۶-بیماران روزانه چند لیوان دم کرده هل , دارچین , زعفران و زنجبیل بنوشند

۷-استفاده از شیرینی جات طبیعی مانند عسل , خرما , توت خشک و مویز وانجیر برای این بیماری بسیار مفید است و انرژی لازم را به بیمار میدهد.

۸-بیماران روزانه ۲ تا ۳ لیوان دم کرده قدومه شیرازی بنوشند(۲ قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب جوش ریخته بعداز لعاب دادن با یک قاشق عسل استفاده شود)

۹-بیماران روزانه چند قاشق غذاخوری معجون جوانه گندم را مورد استفاده قراردهند. این معجون برای این دسته از بیماران بسیار مفید است و کسالت و بی حالی و بی قراری را برطرف میکند.

۱۰-داشتن آرامش و بینش مثبت کمک بزرگی به بیمار میکند. بهتراست که اینگونه بیماران برای بهبودی هرچه سریعتر به مناطق خوش آب وهواتر بروند و به نرمش و ورزش بپردازند.

معجون جوانه گندم

مواد لازم: مغز بادام خام ،مغز فندق خام، بادام هندی خام، چلغوز خام،پودر نارگیل ، کنجد خام با پوست و مغز، پسته خام از هر کدام ۱۰۰ گرم ، هل آسیاب شده ۲۵ گرم، دارچین آسیاب شده۵۰ گرم، زنجبیل ساییده ۲۰ گرم ، زعفران ۵ گرم ، آرد جوانه گندم ۲۵۰ گرم ، عسل ۱۰۰۰ گرم و شیره خرما یک لیوان.

طرز تهیه: همه را آسیاب کرده خوب مخلوط کنید سپس عسل و شیره خرما را به مرور اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. معجون بدست آمده را در ظرف دردار ریخته وبه مرور در طول روز۳ تا ۵ قاشق غذاخوری میل کنید.

این معجون از طبیعت گرمی برخوردار است که با تنظیم سیستم ایمنی و کوچک کردن غدد لنفاوی باعث از بین رفتن بیماری میشود.

غذاهای ممنوعه

چای، قند و شکر، هر چیزی که با قند و شکر تهیه می شود، شیرینیجات قنادی، سرخ کردنی، روغن نباتی جامد و مایع , انواع کمپوت و کنسرو و آب میوه های بسته بندی شده , مواد فریز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشیجات، سرکه، نمک زیاد، ماست و لبنیـات، مرغ و تخـم مرغ ماشینی، غذاهـای چرب و پرحـجم، سوسیس , کالباس , نوشابه , برنج سفید , مشروبات الکلی , سیرابی ,  آش رشته، گوشت زیاد، گوشت گاو و گوساله , دل , قلوه و جگر , سیب زمینی , ادویهجـات زیاد، ماکـارونی و لازانیا، کلیه غذاهای ساندویچی، دوغ و نوشابه، آب یخ، بستنـی، مواد آرایشی و آدکلن , تنقلات مصنوعی (شکــلات، پفک، چیپس , آدامـس، بیسکوئیت و…)، قــهوه، نسکافه، غذای پخته شده با مایکروفر، خوردن مایعات همراه غذا، تند و سریع غذا خوردن.هوای آلوده و کثیف , دخانیات

                        

                                                                                               

 

دیدگاه خود را به ما بگویید.